Wie zijn wij

Wij zijn twee webdesigners uit Leerdam. Wij volgen een ICT opleiding en zijn al jaren professioneel werkzaam op ICT gebied. Onze passie is ons werk. Wij hebben met veel verschillende programma's en talen gewerkt en ons gespecialiseerd in het bouwen van websites.

Matthijs Meijs
Student Informatica aan de Universiteit Utecht.

Specialisaties
- Webdesign
- Vormgeving
- PHP
- Mysql
- Javascript
- Koppelen van film en geluid
- Drukwerk

Erol Kemikkiran
Student Mediatechnologie op het Grafisch Lyceum te Utrecht.

Specialisaties
- Webdesign
- CSS
- Flash
- Videobewerking
- Vormgeving
- Netwerken
- Marketing
- Interactieve webapplicaties


Wat kunnen wij

Wij bouwen websites op maat van basis websites tot geavanceerde webshops. De websites zijn later altijd nog uit te breiden. Naast kwaliteit zijn goede service en onderhoud onze speerpunten.
Voor meer informatie hierover klik hier naar onderhoud.

Door combinaties van verschillende talen en programma's kunnen wij een mooie website bouwen die aansluit op uw wensen.

Wij zijn gespecialiseerd in:
Design
Met CSS en speciale programma's zorgen wij ervoor dat uw design er zo goed mogelijk uit komt te zien.
PHP
Dit is een geavanceerde taal waarmee veel toepassingen mogelijk zijn. Hiermee kunnen dynamische pagina's gemaakt worden zoals bijvoorbeeld: contact- en bestelformulieren, webshops(internetwinkel) en andere dynamische toepassingen.
MySQL
Dit is een taal waarmee databases worden beheerd en opgeslagen. U kunt al uw data in een MySQL database kwijt, u kunt hier bijvoorbeeld al uw producten, bestellingen en rekeningen in bijhouden en u kunt er een inlogsysteem mee beheren.
Javascript
JavaScript is een programmeertaal die veel gebruikt wordt om interactieve internetpagina's te maken. Hiermee kunnen interactieve tabladen, mooie knoppen, datepickers (om snel een datum te selecteren) en vele andere toepassingen mee worden gemaakt.
Flash
Flash is een computerprogramma waarmee animaties, (korte) webvideo's en webapplicaties (zoals spelletjes en gehele websites) gemaakt kunnen worden. Het handige van Flash is dat u deze programma's allemaal in uw website kunt laten draaien.
HTML
Dit is de basis taal voor het maken van een statische website. Een basiswebsite wordt gemaakt met HTML, voor het maken van geavanceerde websites is bijvoorbeed PHP, MySQL, Flash en/of Javascript nodig.


Compatibiliteit voor elke browser

Wij hebben veel browers op onze computer geinstalleerd zodat we zorgvuldig kunnen testen of de voor u gebouwde website door alle browsers goed ondersteund wordt. Indien nodig passen wij de website aan aan de eigenschappen van de specifieke browsers. Ook houden we rekening met de beruchte Internet Explorer 6 versie die soms problemen oplevert met de weergave van websites.


Waarom zijn wij goedkoper dan andere webdesigners?

Door de prijzen laag te houden hopen wij meer klanten te krijgen en daardoor een hogere omzet te behalen.

Onderhoud is ons pluspunt

Voor meer informatie hierover klik hier naar onderhoud.

Laat je zien op Google

Meestal wordt een site gebouwd die niet Google vriendelijk is. Grote bedragen worden dan uitgegeven om alsnog hoog te komen in de Google zoeklijst. Wij hebben de goede technieken in huis om te zorgen dat u zo hoog mogelijk in Google komt te staan.
Voorbeeld

Marketing met zoekmachines

Door veel 'keywords' aan ons door te geven kunnen wij ervoor zorgen dat u makkelijk terug te vinden bent op Google en ook de gewenste doelgroep naar uw website krijgt. Hoewel Google de meest gebruikte zoekmachine is, zorgen wij ervoor dat wij anderen zoals MSN-search, Bing, Yahoo en Ilse niet uit het oog verliezen.

Indien gewenst kunnen wij u regelmatig informeren over het aantal bezoekers, landelijke spreiding van bezoekers, gemiddelde bezoektijd, hoe u gevonden wordt, enzovoort. Hiervoor worden enige kosten in rekening gebracht.