Webdesign

Wij maken aantrekkelijke websites met een design naar keuze. Als wij een website maken kunnen wij het geheel naar uw wensen aanpassen, bijvoorbeeld:

- een rustige website, met een aantrekkelijke layout,
- een zakelijke website, goed verzorgde site met bijvoorbeeld producten,
- een opvallende website met flitsende Flash animaties en andere mogelijkheden naar keuze,
- een hi-tech website met met de nieuwste technieken.

Wilt u iets anders dan overleggen wij graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Werkwijze

Onze werkwijze is alsvolgt.
U kunt als eerste contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Vervolgens maken wij een afspraak met u over het functioneel en technisch ontwerp. Dit kan een telefonische afspraak maar ook een bezoek zijn (als u ver weg woont kan een reiskostenvergoeding gevraagd worden).

Wij werken het ontwerp uit volgens uw wensen en nemen dit met uw door. Wij sturen het ontwerp op en maken een vervolgafspraak. Na goekeuring van het ontwerp, beginnen we aan het bouwen van de website. Uiteraard kunnen er altijd nog veranderingen in aangebracht worden.

Als de website af is, kunt u deze door ons laten onderhouden voor een vast bedrag per maand, de eerste 3 maanden zijn dan gratis.

Onderhoud is ons pluspunt

Een goede, geactualiseerde website staat of valt met het onderhoud.
De eerste 3 maanden is het onderhoud gratis. Wij regelen de domeinnaam, de provider en de webruimte. U hoeft dus niet bij verschillende providers uw rekening te laten lopen voor de domeinnaam en de webruimte, alles zit in één pakket. Als er gegevens veranderd of vernieuwd moeten worden zoals tekst en afbeeldingen dan passen wij dat voor u aan. Bij grote(re) wijzigingen zoals bijvoorbeeld een verschillende layout of nieuwe functies dan moet er overlegd worden over de kosten.

Na de 3 maanden doen wij u een aanbod over een onderhoudscontract.

Het voordeel van een onderhoudscontract is dat u zonder enige kennis van FTP & PHP of HTML op een voordelige en tijdsbesparende manier wijzigingen kunt laten aanbrengen aan uw website.

Restyle van uw website

De technische ontwikkelingen en mogelijkheden op websitegebied staan niet stil. Heeft u een website waarvan de inhoud en opdeling al helemaal af is maar waarbij de lay-out wat verouderd aandoet? Dan bent u bij ons aan het goede adres om uw website de 'look and feel' te geven die het verdient.

Website ontwerp

Wij maken websites voor heel Nederland. Wij kunnen telefonisch en per mail overleggen over het ontwerp van uw website maar wij kunnen u ook op locatie bezoeken. Woont u in de buurt van Leerdam dan is een kosteloos bezoek voor werkoverleg altijd mogelijk. Buiten onze regio worden reiskosten in rekening gebracht, reistijd en overlegtijd zijn voor onze rekening. Zo kunt u overleggen met ons hoe u de website er uit wil laten zien zodat de site naar wens gemaakt kan worden. Dit is een groot voordeel tegenover andere webdesigners.


Klik hier om te kijken hoe ver u woont.

Overige diensten

- Backups via provider.
- SSL beveiligde verbinding.
- Drukwerk (folder, poster, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, etiketten)
  met het logo van uw website.
- Hulp bij het ontwerpen van uw logo.
- Power point presentaties.
- Video presentatie van uw dienst of product.